HŐSZIVATTYÚK
levegő-víz
víz-víz
FENIX-HIBRID rendszer
G-széria - NYITOTT ÉGÉSTERÜ GÁZBOJLER

gA G-széria hagyományos, kéményes típusú gázbojlerei mind földgázzal, mind PB-gázzal üzemelnek, a fúvóka készlet nem alapfelszereltség. Nyitott égésterű berendezések.
Jelen modellek piezo-gyújtásúak, szabályzó és biztonsági termosztáttal felszereltek, rozsdamentes acél gázégő biztosítja a hatékony üzemeltetést. Az készülék őrlángos, a gázégő termoelemmel felszerelt. A gázszelep termosztáttal ellátott, mindemellett ECO egységgel (Energy Cut Off), mely termosztát hiba esetén aktiválódik.
Magnézium anód biztosítja a tartály korrózió védelmét.
A nagy sűrűségű ásványgyapot szigetelés biztosítja a minimális hőveszteséget, a szigetelésen külső védőburkolat található.
A G-széria vízmelegítőit megfelelő légellátású helységbe szabad telepíteni, ahol minősített kémény biztosítja a füstgázelvezetést.
Ezen gázbojlereket nemcsak egyesével telepíthetőek, hanem több készülék egy rendszerben is üzemeltethető, ezáltal biztosítható a nagyobb tartós teljesítmény vagy a megnövelt tárolókapacitással fedezhetőek a hirtelen fellépő fogyasztási csúcsok.
Minden G-típus szabadon álló, csak függőleges állásban installálható, kompakt egységek, csak a víz, gáz és égéstermék-elvezetés csatlakoztatása és esetleges beszabályzás szükséges telepítéskor.

Letölthető dokumentumok:

G-széria  Műszaki ismertető –  Download

Beüzemelési útmutató –  Download

Jótállási jegy –  Download

Jellemzők:

NORMÁL ÉGŐTELJ.
– Álló, kéményes gázbojlerek, őrlángos kivitel.

Jellemzők:
– Űrtartalom: 150 – 2000 liter
– Égőteljesítmény: 10,6 – 34,8 kW
– Tartós teljesítmény: 219 – 1028 l/h
– Felfűtési idő: 22 – 151 min