G széria

G széria

sku:

Availability: In stock

Quick Overview

Álló gázbojler
őrlángos
standard teljesítmény (liter típus szám x 100)

Jellemzők:
– Űrtartalom: 150 – 2000 liter
– Égőteljesítmény: 10,6 – 34,8 kW
– Tartós teljesítmény: 219 – 1028 l/h
– Felfűtési idő: 22 – 151 min

FREE SHIPPING & RETURN

Tucked t-shirt relaxed plaited leather tote Jil Sander Vasari bomber clutch. Lilac minimal crop flats slipper denim shorts seam.

NYITOTT ÉGÉSTERÜ GÁZBOJLER

G-széria hagyományos, kéményes típusú gázbojlerei mind földgázzal, mind PB-gázzal üzemelnek, a fúvóka készlet nem alapfelszereltség. Nyitott égésterű berendezések.
Jelen modellek piezo-gyújtásúak, szabályzó és biztonsági termosztáttal felszereltek, rozsdamentes acél gázégő biztosítja a hatékony üzemeltetést. Az készülék őrlángos, a gázégő termoelemmel felszerelt. A gázszelep termosztáttal ellátott, mindemellett ECO egységgel (Energy Cut Off), mely termosztát hiba esetén aktiválódik.
Magnézium anód biztosítja a tartály korrózió védelmét.
nagy sűrűségű ásványgyapot szigetelés biztosítja a minimális hőveszteséget, a szigetelésen külső védőburkolat található.
A G-széria vízmelegítőit megfelelő légellátású helységbe szabad telepíteni, ahol minősített kémény biztosítja a füstgázelvezetést.
Ezen gázbojlereket nemcsak egyesével telepíthetőek, hanem több készülék egy rendszerben is üzemeltethető, ezáltal biztosítható a nagyobb tartós teljesítmény vagy a megnövelt tárolókapacitással fedezhetőek a hirtelen fellépő fogyasztási csúcsok.
Minden G-típus szabadon álló, csak függőleges állásban installálható, kompakt egységek, csak a víz, gáz és égéstermék-elvezetés csatlakoztatása és esetleges beszabályzás szükséges telepítéskor.

NORMÁL ÉGŐTELJ.
– Álló, kéményes gázbojlerek, őrlángos kivitel.

Jellemzők:
– Űrtartalom: 150 – 2000 liter
– Égőteljesítmény: 10,6 – 34,8 kW
– Tartós teljesítmény: 219 – 1028 l/h
– Felfűtési idő: 22 – 151 min

Additional Information

letoltheto

595|570|564

custom contents goes here